Kozlu sahasında oynanan Bölgesel Amatör Ligi maçında Zonguldakspor, Ligin 16. haftasında Sincan Belediyespor'u konuk etti. Maçın son dakikalarında Zonguldakspor lehine verilmeyen gol, ortalığın bir anda karışmasına neden oldu. Her iki takım oyuncuları yumruk yumruğa birbirlerine girdi. 

 Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Zonguldakspor, kendi sahasında Sincan Belediyespor’u konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma her iki ekipte karşılıklı gollerle maçı 3-3 tamamladı. Ancak 90+2'de ev sahibi ekip Zonguldakspor’un attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Verilen bu karar sonrasında taraftarlar sahaya girdi. Polis sahaya inen taraftarlara biber gazı ve gaz bombası ile etkisiz hale getirirken 12 kişiyi de göz altına aldı.
    Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta mücadele eden Zonguldakspor, Kozlu Stadı'nda konuk ettiği Sincan Belediyespor ile adeta gol düellosu yaşadı. 3-3 devam eden karşılaşmanın 90+2. dakikasında Suat’ın attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Karara tepki gösteren Suat, hakem İlker Güneş'e dirsek atınca kırmızı kart gördü.
    Maçın son düdüğünün ardından Zonguldaksporlu futbolcular tepkilerini dile getirmeye devam ettiler. Tepkilerini dile getiren Zonguldaksporlu futbolcular ile Sincan Belediyesporlu futbolcular birbirine girdi. Zonguldaksporlu taraftarların da sahaya girmesi ile ortalık bir anda karıştı. Polis, tekme ve yumrukların konuştuğu kavgaya cop ve biber gazı ile müdahale etti. Taraftarları dışarıya çıkarmaya çalışan polis, konuk ekip futbolcularını yedek kulübesinde tutup, Zonguldaksporlu futbolcuları soyunma odasına gönderdi.
    Hakemlerin de güvenlik önlemi altında soyunma odasına gitmelerinin ardından polis, tribündeki ve saha etrafındaki taraftarları dağıtmak istedi. Taraftarların sahaya taş atması üzerine polis bu sefer gaz bombası kullandı. Gazdan etkilenen taraftarlar dağılırken, bir polis aracının camı atılan taşla kırıldı. Polis, olaylara karışan 12 taraftarı gözaltına alırken, Sincan Belediyespor kafilesi, polisin geniş güvenlik önlemi altında şehirden çıkarıldı.x