AKP Zonguldak Miletvekili Fazlı Erdoğan, polis teşkilatının kuruluş yıldönümü ile ilgili yayımladığı mesajda şöyle dedi:

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan ülkede dirlik ve düzenin sürekli hale getirilmesi için gecesini gündüzüne katan Emniyet Teşkilatımızın 165. Kuruluş yıldönümünü birlikte kutluyoruz.

Emniyet Teşkilatımız, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın dirlik, düzen ve güven içerisinde sürdürülmesi ve huzurun sağlanmasının en önemli güvencelerinden biri olmuştur.

Özellikle provokatif eylemlere karşı gösterdiği sağduyulu yaklaşım ve soğukkanlı tavrıyla herkese örnek olmakta ve ülke genelinde, din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir arada yaşamasının sağlama ve sağlanan bu ortamı kararlı bir şekilde devam ettirme görevini başarıyla yerine getirmektedir.

Temel gayemiz olan vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması ve ülkemizde emniyet ve asayişin sağlanması uğrunda canlarını feda eden Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize, emekli olanlara ve görevi başındaki polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.