Kdz. Ereğli Belediyesi’nin eski Başkan Yardımcılarından Ünal Oruçkaptan’ın oğlu Hakan Oruçkaptan (58) Ankara’da yaşamını yitirdi. Oruçkaptan’ın cenazesi 3 Nisan 2017 pazartesi günü Ankara Maltepe Camisi’nde kılınacak öğle/cenaze namazı sonrasında Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 Hakan Oruçkaptan’ın ölüm haberini aldığımız Kandillili Namık Anıl ve ağabeyi Tarık Anıl acılarının büyük olduğunu belirttiler. Namık Anıl duygularını ifade ederken  "Sevgili Dostlar.Teyzeoğlum,kuzenim,kardeşim, Beyin ve Sinir Cerrahı Prof.Dr.Hakan Oruçkaptan'ı kaybettik" dedi. Anıl, Hakan Oruçkaptan'ın ilk ve orta öğrenimini Ankara'da yaptığını, ancak babasının Demir Çelik Fabrikası'ndaki işi nedeniyle lise öğrenimini Kdz. Ereğli Lisesi'nde tamamladığını belirtti. O yıllarda liseyi birincilikle bitirenlerin istediği üniversitiye girme hakkı bulunduğunu da vurgulayan Namık Anıl, "Hakan da bu hakkını kullanmıştı" sözleriyle bilgi verirken, O'nun Kdz. Ereğli Lisesi'ni birincilikle bitirdiğinin altını çizdi.

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.