Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nın  (TSO)  iftar programına, Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, Kaymakam Aytuğ Çağlar,  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı  Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Daire Müdürleri, Oda ve dernek başkanları, İl genel ve belediye meclis üyeleri,  TSO üyeleri ve vatandaşlar katıldı.



Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak  bu yıl Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) alt yapı ihalesinin yapılarak ardından parsel satışlarına başlanabileceğini açıklarken şöyle dedi:

" Ramazan ayında Dostluk , Kardeşlik ve birlikteliğimizin pekişmesi adına her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlemiş olduğumuz Geleneksel İftar Programımıza hoş geldiniz ; şeref verdiniz.  Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin ve merhametin ete kemiğe büründüğü bu rahmet ayında, mala değil insana verilen değer anlayışı içinde; erdemli, özverili paylaşımlarımızla gelecek nesillere örnek olmamız gerekiyor. Ülkemizin Huzur, Güven ve İstikrarı önceliğimizdir. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğimize kasteden Terör Saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar karşısında milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir. Terörü lanetliyor, terör saldırıları karşısında hayatlarını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.



Öncelikle  Alaplı Organize Sanayi Bölgesi  konusunda ciddi bir yol katettik. Bu yıl inşallah Alaplı OSB nin alt yapı ihalesi yapılarak parsel satışlarına başlayacağız. OSB konusunda geçmişten bu yana katkıları bulunan geçmiş dönemlerdeki Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine de teşekkürü borç biliriz. Islah OSB konusunda ise hedefimiz bir an önce Islah Sürecine başlamaktır. Bizleri hangi konu olursa olsun yalnız bırakmayan desteklerini her an hazır hissettiğimiz başta Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kaban olmak üzere Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu ve Sayın Özcan Ulupınar’a , Alaplı Kaymakamımız Sayın Altuğ Çağlar, Belediye Başkanımız Nuri Tekin olmak üzere İl genel ve Belediye Meclis Üyelerimize huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Haber: Cem Sürmeneli