AKP Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gülüç, Gökçeler, Ormanlı Belediye Başkanları ve partililer ile Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan firmaları ziyaret ederek yatırımlarından ötürü teşekkür etti.

 

AKP Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır beraberinde Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, ilçe yöneticileri ile Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan firmaları ziyaret ederek firmaların çalışmaları hakkında bilgi aldı her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarına vurgu yaptı.

İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde yaşanabilecek sorunların üstesinden gelebilmektir. Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapan firmalarımızı önemsiyoruz. İstihdam sağlıyor ülke ekonomisine destek veriyorlar. Biz Ereğli’de yeni bir dönemi yavaş yavaş açıyoruz bazı değişikliklerle de Ereğli’de çok daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Firmalarımızın yaşayabileceği herhangi bir sıkıntıda ve sorunda üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız. Taş üstüne taş koyana her zaman teşekkür ediyoruz ve bu firma ziyaretlerimizi önümüzdeki süreçte de sürdürmek istiyoruz” dedi.

Çakır ve beraberindeki heyet firmalarda çeşitli incelemelerde bulundu.