Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İl Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Osman Yayla ve eşi Yüksel Yayla Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret etti.

CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Osman Yayla KGD’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Yayla, yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyerek şunları söyledi, “Bundan önce bu camiaya hizmeti olan Başkan ve Yönetim Kuruluna da teşekkür ediyorum. KGD’nin Zonguldak’ın, halkın sorunlarının çözüm noktasında çok büyük katkıları oldu. Bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde bu hizmetlerin devam edeceğine inanıyor, görev yapan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki Yönetim Kurulunuz ile çok başarılı olup, çıtayı yükseltecektir. Bizlere de bir görev düşerse yapmaya hazırız. Zonguldak basın camiasının her zaman yanındayız.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KGD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Mert; “Ben ziyaretinizden dolayı yönetim kurulumuz adına size teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz kendi içerisinde görev değişikliği yaptı. Burada başkanlık semboliktir. Asıl önemli olan yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla beraber aldığımız ortak kararlardır. Başarılarımızda aldığımız kararlar gibi ortak olacaktır. Sizin de dediğiniz gibi kentin sorunları kapsamında her zaman çalışıp, çözüm arayacağız. Bizler her zaman yanımızda olduğunuzu biliyoruz ve sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.