AK Parti Zonguldak İl Sosyal Başkanlığı, Kadın Kolları ve Merkez İlçe Yönetimi, Otizm Farkındalık ayı nedeniyle Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler sundu.
Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Sosyal İşler Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “Otizm farkındalık ayı sebebiyle Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel çocuklarımızı AK Parti İl Sosyal Başkanlığı, kadın kolları ve merkez ilçeden yönetici arkadaşlarımızla ziyaret ettik. 
Yavrularımıza hediyeler verip, aileleriyle sohbet etme şansımız oldu. Sıkıntı ve taleplerini dinledik. AK Parti ailesi olarak her zaman dezavantajlı çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Çocuklarımız tabii ki her zaman bizim için öncelikli. 
Ailelerin bizlere iletmiş olduğu sıkıntı ve talepleri de yetkili merceklere ileterek sıkı şekilde takipçisi olacağımızın sözünü verdik. Yavrularımızla birlikte olmak bizleri çok mutlu etti. 
Eğitim kurumunun müdürüne ve yetkililerine bizleri kabul ettikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti İl Sosyal İşleri Başkanı DR. Ömer Selim Alan ve beraberindekiler yanlarında getirdikleri hediyeleri çocuklara verdi.