Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğü ve Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından ortaklaşa düzenlenen toplantıda sürücülere eğitim semineri verildi.
Ereğli'de yolcu taşımacılığı yapan Çilek Halk Otobüsleri kooperatifinde çalışan sürücü, muavin ve otobüs sahiplerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. Düzenlenen seminere Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Ereğli Belediyesi Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, İlçe Emniyet Müdürlüğü komiser ve trafik tescil büro amirliği çalışanları katıldı. Toplantıda ilk konuşmayı Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz yaptı.
Akyüz konuşmasında, İlçe emniyet Müdürlüğü çalışanlarının öğrencilerin araçlara inip binmelerinde dikkat edilecek hususlarla ilgili olarak gerekli bilgiler konusunda konuşmalar yapacağını ve bu konuşmaların ardından da kendi aralarında toplantılarına devam edeceklerini söyledi.  Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ise amaçlarının öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilerin toplu taşıma araçlarında neler yapacakları konusunda bilgiler vermek olduğunu söyledi.
Akyüz ve Tektaş'ın konuşmalarının ardından Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği personellerinden Erdal Aras, araç sürücülerinin öğrencilerle ilgili olarak neler yapmaları gerektiği başta olmak üzere araçlarla ilgili olarak da yapmaları gereken hususlar hakkında sürücü ve araç sahiplerine bilgiler verdi.