Kdz.Ereğli'de şehir içi yolcu taşımacılığı gerçekleştiren Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Net Reklam firması ile anlaşma imzaladı. İmzalanan anlaşma sonrasında bir açıklama yapan Kooperatif Başkanı Murat Akyüz, halk otobüslerine yerleştirilecek olan LCD ekranlarda reklamların döneceğini söyledi.  Geçtiğimiz senelerde yapılan araçların arkasında ki reklamların görüntü kirliliğine de yol açtığını dile getiren Murat Akyüz, yapılacak olan tüm masrafların firma tarafından karşılanacağını ve altı yılığına sözleşme imzalanacağını söyledi.  Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, yaptığı konuşma sonrasında firma yetkilileri ile 6 yıllık sözleşmeye imza attı.
Net Reklam Firma Yetkilisi de açıklamasında, "Reklamın hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğu gerçeğinden hareketle firmamız uzun araştırmalar sonucu ilçemize yepyeni bir reklam alanı kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Öyle bir reklam alanı ki ilçemiz toplu taşıma araçlarının günlük 50-75 bin kişi taşıma kapasitesini göz önünde bulundurduğumuzda bu araçların içindeki TV'lerde yayınlanacak reklamların hedef kitleye ulaşma açısından eşsiz bir güce sahip olduğu açıktır.
Mevcutdaki reklam alanlarını kullanarak Kdz.Ereğli halkına ulaşmaya çalışan işadamı, esnaf, tüccar ve tüm reklam veren artık bizim reklam alanımızla daha makul fiyatlarla çok daha kesin sonuca ulaşma şansına sahip olacaktır" denildi.