Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında bir aracın şarampole uçması sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Zonguldak'ın merkeze Göbü köyü yakınlarında otomobilin şarampole uçması neticesinde bir kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Sabah 06.00 sıralarında Mustafa Baysan (39) idaresindeki 67 ZE 924 plakalı otomobil Göbü köyü sahil yolu üzerinden yaklaşık 150 metreden şarampole uçtu. Deniz kenarındaki kayalıklar arasına düşen araçta yaralı olarak kurtulan sürücü Baysan, kendi imkanları ile yola çıkarak yardım için yaklaşık 1 kilometre Türkali istikametine kadar yürüdü. Bu arada yolda bir aracı durduran Baysan buradan Filyos Jandarma karakoluna giderek olayı yetkililere haber verdi.

Jandarmanın olayı 112 Sağlık ekiplerine bildirmesinin ardından yaralı Baysan olay yerine getirildikten sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı kurtarma ekiplerine haber verilmesinin ardından ekiplerin olay yerinde yaptıkları incelemede aracın altında kaldığı bildirilen Nimet Tekbacak (53)'ün olay yerinde öldüğü belirlendi. Olay yerine Cumhuriyet Savcısının gelmesinin ardından olay yeri inceleme ekipi halat yardımıyla aşağıya indirildi. Gerekli incelemenin ardından aracın altında çıkarılan kadının cesedi ceset torbasına konuldu, deniz polisi tarafından alınacak.

Olay ile ilgili bilgi veren Derecikören köyü muhtarı Civan Uçar, olayın meydana geldiği yerde bu tür kazaların meydana geldiğini ancak gerekli önlemlerin maalesef alınmadığını da sözlerine ekledi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediliyor.