Kdz. Ereğli'de, gece saatlerinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Evin bahçesine uçan araç içerisindeki iki kişi kendi imkânları ile araçtan çıktı.
Kaza, gece yarısı 00.15 sıralarında meydana geldi. Devrek yol ayrımı istikametinden Kepeze Mahallesi istikametine seyir halinde olan 67 TF 318 plakalı otomobil sürücüsü 41 yaşındaki Eyüp Aktaş, Kepez Mahallesi Devrek Caddesi no 52 önüne geldiği sırada, direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Havanın yağışlı olması sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü Eyüp Aktaş, yol kenarındaki evin bahçesine uçtu. Hurdaya dönen otomobilde bulunan yaralı 35 yaşındaki Rıza Aldırtmaz ve sürücü Aktaş'ın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Kazayı duyan Aktaş'ın eşi de olay yerine geldi. Gözyaşları içerisindeki eş, kocası ile birlikte hastaneye gitti.
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra tedavileri için ambulanslarla çevre hastanesine sevk edildi. Olay yerinde inceleme başlatan polis ekipleri, olayı gördüğünü iddia eden vatandaşı karakola davet etti. Karakola giderek ifade vermekten kaçınan vatandaşı, polisler zor da olsa ikna ederek ekip otosuna aldı.
Öte yandan, olayda yaralanan sürücü Eyüp Aktaş'ın kaburgasında kırık olduğu öğrenilirken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.