Kdz. Ereğli’de askere giden arkadaşı için düzenlenen konvoya katılan Mustafa Gündoğdu, başka bir aracın kendisini sıkıştırması sonucu park halinde ki TIR’ın kasasına arkadan çarptı. Kazada bir kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Asker arkadaşını uğurlamak için konvoya katılan 67 TU 857 plakalı otomobil sürücüsü Mustafa Gündoğdu (22) Kışla Mahallesi Bekar Lojmanlarına geldikleri sırada bir başka aracın kendisini sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek 67 TF 680 çekici 67 TF 773 dorse plakalı TIR’ın arkasında çarparak altına girdi. Kazada Mustafa Gündoğdu’nun kullandığı otomobilde yolcu olarak bulunan İsmail Güngör (22) başından yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile yapılan ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Mustafa Gündoğdu ise kendisinin yaralı olmadığını söyleyerek hastaneye gitmek istemedi.
Kazayı duyan Gündoğdu ailesi olay yerine akın etti. TIR’ın altına giren ve hurdaya dönen otomobil çekici ile kaza yerinden kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan İsmail Güngör’ün hayati tehlikesinin bulunmadığı, ancak 4 saat daha müşahede altında tutulacağı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.