Çaycuma Belediyesi, kat otopark yapım ihalesini kazanan bir inşaat firmasıyla protokol imzaladı. 
İnşaat firması sahibi Bülent Kantarcı ile Çaycuma Belediye başkanı Mithat Gülşen arasında imzalanan protokol sonucu inşaatın yapımına başlanacağı belirtildi. 2013 yılında bitirilmesi hedeflenen kat otopark konusunda, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İlçemiz gün geçtikçe büyümekte, gelişmekte ve araç sayısı hızla artmaktadır. Bu nedenle kat otopark projemiz aciliyet teşkil eden, en önemli yatırımımızdır.. İhaleyi bir inşaat firması kazandı. 200 araçlık net 2000 metre kare inşaat alanına sahip 6000 metre karelik kat otopark yapım ihalesi ile ilgili protokol imzaladık 2013 yılında bitirilecek dedi.
Velioğlu, Yeşiltepe, Gemiciler mahalleleri kısmi kanalizasyon projesini yaklaşık bir buçuk ay önce yüzde 50 hibe kapsamı içinde yüzde 50'si de İller Bankası'ndan kredilendirmek kaydıyla 24 kilometrelik kanalizasyon projesine imza attıklarını dile getiren Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Otopark finansmanını ise bütçemizde 1 buçuk milyon TL ve İller Bankası'ndan 2 milyon TL kredi kullanarak ilçemize bu yatırımı kazandırmış olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum diye konuştu.
Şirket sahibi Bülent Kantarcı ise, Çaycuma'nın ve Belediyenin bu önemli yatırımında birlikte çalışma imkanı bulduğumuzdan dolayı çok mutluyuz.
Kendi memleketimize faydalı hem rasyonel hem de işe yarayan bir tesisin yapımında tecrübemiz ve birikimimizle bulunmak bizi de mutlu edecektir dedi.