Kdz.Ereğli'de Otopratik/Frenpar isimli düzenlenen tören ile açıldı.

Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Müftü Mahallesindeki işyeri açılışında yaptığı konuşmada, bu tür iş yerlerinin kazanç sağlamanın yanı sıra istihdama da katkı sağladığını söyledi. Otopratik/Frenpar’da da 10 kişinin istihdam edileceği bilgisini aldığını belirten Madenoğlu, şunları kaydetti: “Sabah geldiğimde şaka yollu olarak, ‘siz buraya lastik satmak için mi, yoksa personel çalıştırarak istihdama katkı sağlamak için mi açtınız?” diye takıldım. Gerçekten de bu tür iş yerlerimiz işsizliğe çözüm getiren kuruluşlardır. İşsizliği, dünyanın ana problemi olarak sayılıyor. Dolayısıyla ilçemizin de öyle. İşte burada da 10 civarında, belki de daha fazla işçi çalışacak. Böyle bir iş yerini ilçemize kazandırmasından dolayı başta Kemal Gazitepe olmak üzere tüm yetkililerini tebrik ediyorum. Bu tür iş yerlerinin artmasını diliyoruz. Çünkü bir iş yeri açmak demek, en az 2 kişi çalışan demektir.”

 

TEKİN: FRENCİ KEMAL HAK ETTİ

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, iş yerinin, Ereğli ve bölgeye yakıştığını belirterek, “nam-ı diğer Frenci Kemal, buralara gerçekten tırnakları ile kazıyarak geldi. Böyle bir iş yerinin hayata geçirilmesini de hak etti. Çok güzel bir iş yeri açılışındayız. Kendisine bol ve helal kazançlar diliyorum. Bölgemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

AVDAN AMAÇLARINI ANLATTI

Bridgestone Girişimcilik Direktörü Oğuzhan Avdan da, Sabancı Grubu’ndaki mağazalar zincirinin 48’incisini açtıklarını ifade ederek, “Değerli iş ortaklarımızla beraber bu sektördeki büyümemiz devam ediyor. Buradaki amacımız, lastik müşterisiyle beraber araçlarıyla ilgili hızlı bakım ihtiyacı duyacak müşterilerin ihtiyaçlarını birleştirip daha çok müşteriye erişmek, hizmet etme imkanı elde etmektir. Frenpar gibi iş ortaklarımızla beraber büyümek ve ileriye doğru getirmek istiyoruz” diye konuştu.

 

GENEL MÜDÜR GAZİTEPE; ODAĞIMIZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Otopratik/Frenpar Genel Müdürü Tuncay Gazitepe ise Bridgestone ailesinin bir parçası ve işlerini genişleterek ‘otopratik’ bayisi olmaktan gurur duyduklarını dile getirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü: “Frenpar olarak sektörde yaklaşık 40 yılı geride bıraktık. Bugün açılışını yaptığımız otopratik mağazamız ile daha fazla müşteriye hizmet sunma şansını yakaladığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Artan rekabet ortamında ayakta kalmanın tek yolu profesyonelleşerek büyümektir. Frenpar olarak da, alanında en profesyonel marka olan ‘Otopratik’ tabelası altında hızlı araç bakım konseptinde fark yaratan bir mağaza olmak için elimizden geleni yapacağız. Odağımız her zaman müşteri memnuniyeti olacaktır. Buradan, huzurlarınızda Brisa ailesi üyelerine ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli büyüğümüz babam Kemal Gazitepe’ye teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da Brisa ile olan iş ortaklığımız çerçevesinde lastik ve oto bakım sektörüne yeni açılımlar kazandıracak projelere imza atmak için sabırsızlanıyoruz.”

İlçe Müftüsü Recai Albayrak tarafından duası yapılan açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, araç lastiği görünümlü açılış pastasını kesen Kemal Gazitepe’ye de eşlik ettiler.

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli ve Alaplı’dan çok sayıda işadamının katıldığı açılışın ardından davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Organizasyonu Tim’s Ajans tarafından gerçekleştirilen açılış programında hatıra fotoğrafları çektirildi.