Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar, “Alaplı Köylerinde büyük sorunlar var. Bunları çözecek siyasetçiler köylere oy istemeye gelsin” dedi.

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar, Köy muhtarlarıyla bir araya gelerek Köylerin sorunları hakkında toplantı yaptı. Toplantı’da Milletvekili adaylarına seslenen Yapar, “Alaplı Köylerinde büyük sorunlar var. Bunları çözecek siyasetçiler köylere oy istemeye gelsin” dedi. BEDAŞ’ın Alaplı’dan Ereğli’ye gitmesine set tepki gösteren Yapar, şöyle dedi;

 “Biz şov hastası değiliz. Biz muhtarlar Derneği olarak görevlerimizi yerine getirdiğimize inanıyoruz. Alaplı Köyleri için gerekli olan her şeyi yaparak sorunları çözme noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Önümüzde genel seçim var. Bu seçimlerde Siyasetçiler nasıl seçim zamanını gözletiyorsa. Biz muhtarlar olarak seçim zamanını gözetliyoruz. Köylerde büyük sıkıntılar var. Bu sıkıntıları çözecek siyasetçiler varsa köylerimize oy istemeye gelsin. Aksi takdirde hiçbir siyasetçi köylerimize oy istemeye gelmezin. Muhtarlar 1923 yılından bu yana Köyleri yönetiyor. 10 yıl önce kurulmuş bir Çevre Koruma Derneğinin Muhtarları eleştirmesi bizleri son derece üzmüştür” dedi.

Toplantıda söz alan muhtarlar ise, Birlik Beraberlik içinde hareket etme kararı aldılar.