Zonguldak Fotoğraf Derneği'nin (ZFD) konuğu olan fotoğraf sanatçıları Tahir Özgür ve Hakan Yılmazer, fotoğraf gösterisi yaparak, sanatseverlerle buluştu. Dernek binasında gerçekleşen fotoğraf gösterilerinin aralarında söyleşi de yapan Özgür ve Yılmazer, izleyicilerden tam not aldı. Yaklaşık 60 sanatseverin izleyici olarak katıldığı etkinlikte, Fotoğraf Sanatçısı Tahir Özgür, fotoğraf projelerinden kesitlerin yer aldığı "Portfolio" çalışmaları ile "Rakım Eksi 750: Maden Emekçileri"  ve "Sarıkeçililer: Yarınsızlığa Göç" isimli çalışmalarını izleyicilere sundu. Yılmazer, Özgür'le birlikte yaptıkları foto röportaj çalışmasının sunumuna geçmeden önce şunları söyledi;
HEYAMOLA, BİR BALIKÇI TEKNESİNDE ÇEKİLEN 50 FOTOĞRAFTAN OLUŞUYOR
Aranızda olmaktan büyük keyif duyuyorum. Zonguldak'a ilk kez geliyorum. Çok tatlı bir kent, kimliği olan bir kent, insan kendini burada hiç yabancı hissetmiyor. Tahir Bey ile iki yıl önce 'Heyamola' adlı çalışmayı yaptık. Mersin'e yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta Karadoğar diye bir balıkçı kasabamız var. O balıkçı kasabasındaki bir teknede geçirdiğimiz, geceli ve gündüzlü fotoğraf çekimlerimizden oluşan bir foto röportaj gösterisidir.
Daha sonra Tahir Özgür ve Hakan Yılmazer'in birlikte çalışmış oldukları "Heyamola: Balıkçıların Öyküsü" isimli çalışma izlendi. Sanatçılar gösterilerin ardından izleyicilerin sorularını yanıtladılar.