Lig Tv'nin bir süre önce başlattığı Lig TV yeni spiker adayını arıyor adlı yarışmanın finali 15-18 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Yedinci ve son hafta oylamasının sürdüğü yarışmanın  4'ncü haftasında elemelere katılan ve  bin 441 kişi içinde Jüri elemesi ile ilk 5'e kalıp, halk oylaması sonucunda haftanın 1.'si olup finale kalan Spor Gazetesi  'Gazetespor'un Yazı İşleri Müdürü Yusuf Yaşar Zobar, 18 Mayıs'a kadar sürecek final oylamasında destek bekliyor. Yarışmayı kazanacak aday Lig TV'de 6 ay staj kazanıp personel olma imkanı bulacak.

NASIL OY KULLANILACAK

Lig Tv tarafından düzenlenen yarışmada Yusuf Yaşar Zobar'ı desteklemek için www.ligtv.com.tr den ya da sosyal paylaşım sitesi www.facebook.com.tr den oy kullanılabiliyor. Lig Tv'nin resmi internet sitesinden oyu sadece ilgili siteye üye olanlar kullanabilirken, sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile oy kullanmak için her hangi bir üyelik şartı gerekmiyor. Final oylaması Bugün saat 15:00 itabari ile başlayacak.(Not: Oylamanın başlama saati değişiklik gösterebilir.) Facebook'tan oy kullanmak isteyen her kullanıcı sırası ile:

1-      www.ligtv.com.tr adresine girdikten sonra manşet haberlerinin en altındaki  Lig Tv spiker adayını arıyor butonunu tıklıyoruz..   

2-      Açılan pencerenin sol üst köşesindeki  Face ile bağlan butonunu tıklayıp önce Yusuf Yaşar Zobar ismi ardından  Oy Ver seçeneğini  tıklıyoruz..

3-      Oy verme işlemi bittikten sonra  Teşekkürler  penceresi açılıyor ise, oyunuzu başarı ile kullanmışsınız demektir..