AKP Devrek İlçe Başkanlığı, bayramın birinci günü parti binasında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşmaya; AKP Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Özbağı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, AKP İl Başkanı Hamdi Uçar ve Yönetim Kurulu üyeleri, AKP Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.
Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, yaptığı konuşmada, "Altı yıldır haklımıza hizmet veriyorum. İlçemiz hizmet bakımından altın çağını yaşıyor. Halkımıza bir de müjde veriyorum. Orman İşletmesi'ne ait 30 dönümlük araziye 130 yataklı hastane yapılacak. TOKİ, Sağlık Bakanlığı ile anlaşmayı imzaladı. Önümüzdeki günlerde hastanenin temelini atacağız. İlçemize doğalgazın gelmesi konusunda BOTAŞ, doğalgaz müracaatlarını tamamladı. Doğalgaz, önümüzdeki yıl gelecek. İlçemiz sosyo-ekonomik yönden her geçen gün canlanıyor. Bizler halkımıza hizmet etmek için görev aldık. Halkımız, en iyi hizmetlere layık.
AK Parti olarak hizmetlerimizden dolayı her geçen gün oylarımız da artıyor" dedi.
AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de, konuşmasında, "Hizmet gücümüz milletindir. İlimizin7 yılda çehresi değişti. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin iki katını yaptık. Bölgemizde hizmet yönün-de sıkıntı yaşanmayacaktır" dedi.