Kdz. Ereğli Mimarlar Odası’nın, 12. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen Genel Kurul’da, üyelerin tamamının oylarını üçüncü kez alan Sertan Ocakcı, Başkanlığa yeniden seçildi.

 

 

TMMOB Mimarlar Odası Karadeniz Ereğli Temsilciliği binasında, gerçekleştirilen Genel Kurul’da, 52 üyeli Kdz. Ereğli Mimarlar Odası 12. Dönem için seçime gitti. Tek liste ile yapılan Genel Kurul’da, iki dönemdir Kdz. Ereğli Mimarlar Odası Başkanlığı görevini sürdüren Sertan Ocakcı, üçüncü kez üyelerin tamamının oylarını alarak başkanlığa seçildi.

 

Genel Kurulun ardından açıklamada bulunan Ocakçı şunları söyledi: “Genel kurulda ve seçimlerinde üyelerimizin aynı teveccühlerini görmek mutluluk vericidir. Yeni dönemde durmadan, kararlılıkla ve aynı azimle, mimarlarımızın ve Odamızın hakları için çalışmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin tam destek olmaları ve Mimarlar Odası için yapacağımız çalışmalarda yanımızda olacaklarını beyan etmeleri bizleri çok mutlu etmiştir. Önümüzdeki dönemde de Odamıza bağlı tüm üyelerimizle el ele çalışmayı sürdürecek ve Mimarlar Odası’nı daha iyi yerlere getirmek için çaba göstereceğiz. Genel Kurulumuz ve seçimimizin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler, üyelerimize teşekkür ederim”