Dolandırıcılara inandı, bin 780 TL'sinden oldu

 

Zonguldak'ta 1 kişiyi telefonla arayarak ve kendisini 'Emniyet mensubu' olarak tanıttığını ve verdiği hesap numaralarına ATM'den toplam bin 780 TL yatırarak dolandırıldı.

Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre; Çay Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde A.H.  isimli kişi kullanmış olduğu telefonu arayan kişi, kendisini 'Emniyet mensubu' olarak tanıttığını ve kendisinin verdiği hesap numaralarına ATM'den toplam bin 780 TL para yatırdı. Bir süre sonra ise dolandırıldığını anlayan kişi polise giderek telefon ile arayan kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri ise kendisini emniyet mensubu olarak tanıtarak kişiyi yakalamak için soruşturma başlattı.


Yemek yüzünden eşini elinden bıçakladı

 

Zonguldak'ta eşi ile aralarında yemek yüzünden tartıştıktan sonra eşini elinden bıçakladı.

Soğuksu Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Terakki Mahallesi Halil Ekşioğlu Caddesinde O.S. isimli kişi eşi H.S. ile yemek yüzünden tartıştıktan bir süre sonra eşini elinden bıçakladı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan O.S.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. H.S. ise polis tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


Çocuklarına sinirlendi, hap içerek zehirlendi

Kozlu beldesinde çocuklarının evi dağıtmasına sinirlenen kadın kullandığı ilaçlardan 15 adet hap içerek zehirlendi.

Kozlu Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; İhsaniye Mahallesi Samanyolu Sokakta oturan A.Ç. isimli kişi çocuklarının evi dağıtmasına sinirlenmesinden dolayı kullandığı Bupepen Ncı antidepresyon haplarından 15 adet içerek zehirlendi. Atatürk Devlet Hastaneye kaldırılan A.Ç.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


Balta ile odun keserken elini yaraladı

Kozlu beldesinde evinin önündü balta ile odun keserken elini yaraladı.   

Kozlu Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Merkez Mahallesi Lapiska Sokak Sokak oturan H.B. isimli kişi evinin önünde balta ile odun kestiği esnada dikkatsizliği sonucu baltayı sol elinin başparmağına vurarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan H.B.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


Camiden yardım kutusunu çaldılar

Çatalağzı beldesinde bir camiye giren kişi ya da kişiler yardım kutusunu çalarak kayıplara karıştılar. Çatalağzı Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Merkez Mahallesi Atatürk Caddesinde Ulu Cami'ye giren kişi ya da kişiler yardım kutusunda bulunan 120 TL'lik bozuk paraları çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından paraları çalan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.


Yurtta kalan 5 öğrenci tavuktan zehirlendi

Ereğli ilçesinde bir öğrenci yurdunda kalan 5 öğrenci yedikleri tavuklu pilavdan yiyerek zehirlendi.

Bağlık Polis Merkezi ekiplerinden alın bilgiye göre; Kavaklık Mahallesi Halka Pınar Caddesi üzerinde bulunan Elmas Kız Öğrenci Yurdunda kalan T.K., M.Y., C.Ç., S.D. ve E.Ç. isimli kişiler yurdun yemekhanesinde tavuklu pilav yediler. Bir süre sonra fenalaşan 5 öğrenci hastaneye kaldırıldılar. Hastaneye kaldırılan öğrencilerin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri ise yurt görevlisi K.K.'yı gözaltına alarak ifadesini almak üzere polis merkezi götürüldü.


Karısını oklava ile darp etti

Ereğli'de maddi sıkıntılarından dolayı tartışan adam karısını oklava ile darp etti. Ereğli Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Kırmacı Mahallesi Erinç Özdamar Caddesinde oturan M.T. isimli kişi karısı S.T. ile maddi sıkıntılarından dolayı tartışmaya başladı. Bir süre sonra ise tartışmanın büyümesi üzerine oklava karısını S.T.'yi darp etti. Olay yerine gelen polis ekipleri M.T.'yi gözaltına alarak ifadesini almak üzere polis merkezi götürüldü.

 

Evden altın ve paraları çaldılar

Ereğli'de eve balkon kapısından giren kişi ya da kişiler altınları ve paraları çalarak kayıplara karıştılar. Bağlık Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Kavaklık Mahallesi A.Raşit Sokakta S.Ö.'ye ait eve balkon kapısından giren kişi ya da kişiler 4 adet bileziği, 1 adet küpe ile 400 TL parayı çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından altınları ve paralara çalan kişi ya da kişileri yakalamak içini çalışma başlattı.


Kargo ile kaçak sigara getiren 1 kişi yakalandı

Çaycuma'da kargo ile 700 adet gümrük kaçağı sigara getiren 1 kişi yakalandı.

Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre; Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Aras Kargo şirketine gümrük kaçağı sigara geldiği ihbarına alan polis ekipleri kargo şirketini önünde beklemeye başladı. Bir süre sonra ise kargo şirketine paketini almaya gelen M.Ü. isimli kişiyi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Paket içerisindeki açan polis ekipleri 700 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Polis ekipleri K.H.'yi gözaltına alarak ifadesini almak üzere polis merkezine götürüldü. Sigaralara ise el konulduğu öğrenildi.


Evlerinin balkonundan düştü, kaburgaları kırıldı

Zonguldak'ta evlerinin balkonunun düşen kişinin kaburgaları kırıldı.

Merkez Jandarma Komutanlığı ekiplerinden alınan bilgiye göre; Balçıklı Köyünde oturan N.Ç. isimli kişi kendisine ati evin 1.inci katında bulunan balkonunun yan koruyucu duvarına yaslandığı kırılarak 4 metre yükseklikten aşağıya toprak zemine düşerek yaralandı. Yakınları tarafından Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan N.Ç.'nin kolu ve kaburgalarının kırık olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.