Taksirle yaralama

Zonguldak Çocuk Şube Müdürlüğü, taksirle yaralama suçu ile işlem gerçekleştirdi. Alınan bilgilere göre mağdur A.B., oyun oynamak için dışarıya çık tığı sırada arkadaşı olan suça sürüklenen F.C.A.'nın yolun ortasında bulunan taşı kenara atarken baş kısmına isabet ettiğini,  konuyla ilgili davacı ve şikayetçi olmadığını beyan ederken, müşteki oğlu mağdurun başına gelen olayla ilgili davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, mağdurun hayati tehlikesinin olmadığı şeklinde geçici doktor raporu alınırken, suça sürüklenen çocuk yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldı.

 

 

Önce kaza sonra kavga

Zonguldak'ta meydana gelen yaralamalı kazada 1 kişi yaralanırken kazanın ardından ise olay çıktı. Verilen bilgilere göre, şüpheli-müşteki E.A. aracıyla çarşı merkezinde seyir halinde iken mağdur şahsın bir anda önüne çıktığını ve şahsa çarptığını, olay yerinde bulunan K.R.B. isimli şahsın kendisine hakaret ederek aracına yumruk atmak suretiyle zarar verdiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Mağdurun hayati tehlikesinin olmadığına dair, şüpheli-müşteki şahısta alkol olmadığına dair doktor raporu alınırken, şüpheli şahsın aranmasına başlanılarak olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.

 

 

Hakimiyeti kaybetti

Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre şüpheli-müşteki H.Ö., kendi sevk ve idaresindeki araçla yeni Ankara yolu üzerinden Asma istikametine doğru seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçtuklarını, kendisinin ve yanında bulunan İ.G., C.G., şahısların yaralandığını beyan etti. Şahısların hayati tehlikesinin olmadığına dair, şüpheli şahsın alkollü olduğuna dair doktor raporları alındı. Olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

 

 

Bahçeye uçtular

Zonguldak çarşı merkezinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre müşteki şahıslar G.S., K.K., Z.Ç.Y., arkadaşları olan E.K. isimli şahsın kullanmış olduğu araçla bahse konu yerde seyir halinde iken karşılarına köpek çıktığını, arkadaşlarının fren yapması üzerine aracın takla atarak G.S. isimli şahsın bahçesine düşüklerine beyan etti. Şahıslar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi, olay ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

 

 

Durağa saldırdılar!

Zonguldak'ta bir araç durağı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradığı açıklandı. Zonguldak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden verilen vukuat raporunda yer alan olay şu şekilde: Müşteki İ.K., bahse konu taksi durağının başkanı olduğunu, 16.06.2013 günü saat 09.30 sıralarında durak çalışanı olan bilgi veren şahsın kendisini arayarak durağın camlarının kırık olduğunu bildirdiğini, durağa gittiğinde dış cephe camlarının ve dış kaplamasının kırık olduğunu gördüğünü, durak içerisinden bir şey alınmadığını, kimseyle husumeti olmadığını iddia ve şikayet etmiş, faili meçhul şüpheli veya şüphelilerin aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.

 

 

Çorba içtiler hesap ödemediler

Alkol alan ve gittikleri çorbacıda para ödemeden çıkmak isteyen iki kişi ile iş yeri sahibi arasında yaşanan tartışma karakolluk oldu. Kasten yaralama suçu ile Çarşı Polis Merkezi Amirliği tarafından yapılan işlem şu şekildi: Müşteki, kendisine ait isimli işyerine daha önceden tanımadığı şüpheli şahısların alkollü bir vaziyette gelerek çorba içtiklerini, akabinde hesabı ödemeden problem çıkartarak işyerini terk ettiklerini, kendisinin şahısların arkasından gittiğinde bu şahıslardan S.Ü. 'in kendisini iteklediğini, kendisinin yere düştüğünü ve dizinden yaralandığını iddia ve şikayet etmiş, şahsın sağ dizde parçalı kapalı kırık mevcut, Btm ile düzelmez, hayati tehlikesi yoktur şeklinde geçici doktor raporu alınmış, R.D. ‘ün 1,81 promil alkollü, S.Ü.' in 2.24 promil alkollü olduğu tespit edilmiş, şüpheliler yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.

 

 

Çarpıp kaçtı

Zonguldak'ta meydana gelen kazada yayaya çarpan sürücü olay yerinden kaçtı. Müşteki, 17.06.2013 saat 01:50 sıralarında ikametine gitmek için yolun karşısına geçeceği sırada kendisine bir aracın çarptığını ve durmayarak olay yerinden uzaklaştığını, olay ile ilgili olarak kendisine çarpıp kaçan ve yaralanmasına neden olan şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan ederken hastanede tedavi altına alınan H.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olayı gören şahısların beyanına göre müştekiye çarpan aracın sürücüsü olan A.T. isimli şüpheli şahsın aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikata devam edilmekte.

 

 

Bıçakla yaralama

Soğuksu'da meydana gelen olayda 1 kişi yaralandı. Verilen bilgilere göre müşteki Ş.A., 16.06.2013 günü saat 01.00 sıralarında aşırı derece alkollü olduğundan dolayı şüpheli-müşteki İ.E., şahısla aralarında sözlü tartışma çıktığını, şahsın kendisini kesici bir aletle bıçakladığını, şahsın yanındakileri tanımadığını, dava ve şikayetinin bulunmadığını beyan etti. Şahsın Btm ile düzelir şeklinde geçici doktor raporu alınırken, şüpheli-müştekinin alınan ifadesinde; arkadaşları ile beraber alkol aldıklarını, geri dönüş yolunda 5 şahsın yolu kapattığını, şahıslarla bu konu yüzünden tartıştığını, kendisinde ve arkadaşı suça sürüklenen çocukta bıçak bulunmadığını, suçlamayı kabul etmediğini, dava ve şikayetinin bulunmadığını beyan etti. Şahsın hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, Btm ile düzelir şeklinde doktor raporu alınırken, suça sürüklenen çocuğun darp ve cebir izi yoktur şeklinde doktor raporu alındı. Şüpheli ve suça sürüklenen çocuk yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.

 

 

Oğlunun yanında dövdüler

Kozlu'da bir düğün önünde oğlu ile bekleyen adama 10 kişilik bir grup saldırdı ve darp etti. Kozlu'da önceki gece saat 22.40 sıralarında meydana gelen olayda, T.A.,11 yaşındaki oğlu ile Ilıksu mevkisine geldiği sırada ismini F olarak bildiği bir şahsın kendisine “burada düğün var ne geziyorsun milletin karısı kızı var” dediğini, kendisinin de şahsa “ne diyorsun abi ben sapık mıyım” dediğini, bir süre sonra etrafına tanımadığı beş on kişinin toplandığını ve kendisini darp ettiklerini iddia ederek şikayetçi oldu. Şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı yönünde doktor raporu alındı. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için ise polis tarafından çalışma başlatıldı.

 

 

Polise hakaret iddiası

Kozlu'da yüksek sesle yayın yapan bir düğüne şikayet üzerine giden asayiş ekibinde yer alan polis memuru R.P., Ilıksu Belediye tesislerinde orkestra şefliği yapan şahıstan hakarette bulunduğu gerekçesi ile şikayetçi oldu. Kozlu Polis Merkezi Amirliği tarafından kolluk görevlisine karşı hakaret suçu ile yapılan işlem şu şekilde: Müşteki polis memuru, 15.06.2013 günü saat 22.50 sıralarında Haber Merkezinin Ilıksu Mevkiinde düğün olduğunu ve yüksek ses ile müzik yayınının yapıldığı anons etmesi üzerine bahse konu adrese giden asayiş resmi ekibi olarak intikal ettiklerini ve iş yeri sahiplerini uyardıklarını, o sırada düğünün olduğu yerde kavga olduğunu, kavgayı ayırdıkları esnada ismini sonradan öğrendiği E. isimli şahsın kendisine hakaret ettiğini, ekip arkadaşlarına bu şahıstan şikayetçi olduğunu söylediği esnada şahsın ortamın kalabalık olmasından dolayı oradan uzaklaştığını, yaptıkları araştırmada şahsın Ilıksu Belediye tesislerinde orkestra şefliği yaptığını öğrendiklerini, kendi şahsına ve mesleğine karşı yapmış olduğu hakaretlerden dolayı şüpheli şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüphelinin aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.

 

 

Amcası dövdü

Kilimli Polis Merkezi Amirliği kasten yaralama ve hakaret suçlaması ile yasal işlem yaptı. Alınan bilgilere göre ise müşteki M.B., amcası olan şüpheli şahsın kaçak kömür ocağı işletmesi üzerine amcasını şikayet ettiğini ve ocağının kapandığını, amcasının kendisiyle konuşmak istemesi üzerine bahse konu yere gittiklerini ve amcasının kendisine hakaret ederek darp ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Müştekinin hayati tehlikesinin olmadığına dair doktor raporu alınırken olayı gerçekleştiren amca ise polis tarafından gözaltına alındı.

 

 

Bastonla vurdu

Kilimli'de meydana gelen olayda müşteki A.K., Mehmet Ünlütürk isimli düğün salonunda bulunduğu esnada küçük çocuğunun tanımadığı bir çocukla itiştiğini gördüğünü, bunun üzerine çocuğun kolundan çektiği esnada çocuğun annesi olan A.Ş. isimli şahsın geldiğini ve şahısla tartışmaya başladıklarını, kardeşi olan diğer Z.B. isimli şahsın kendilerini ayırmak istediği esnada H.S. isimli şahsın kardeşinin kafasına baston ile vurduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Müştekinin hayati tehlikesinin olmadığına dair doktor raporu alınırken şüpheli şahıs ise alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

Telden çamaşır çaldı

Kilimli'de bir şahısın bahçesinden zaman zaman hırsızlık yapıldığı iddialarının ardından bir şahıs telde duran çamaşırları çaldığı sırada görüldü. Müşteki şahıslar E.B. ve Y.B., Kilimli'de bulunan ikametlerinin bahçesinde zaman zaman eşyalarının çalındığını, durumu ev sahiplerine söylediklerini ve ev sahiplerinin bahçeye saklanarak durumu araştırdıklarını, bahse konu tarihte ev sahibinin bahçeye saklandığı esnada şüpheli S.S. isimli şahsın telde asılı olan çamaşırları almaya çalıştığını, şahsı durdurmak istediğinde şahsın ikametine kaçtığını iddia ederek şikayetçi oldu.