Başrollerini ünlü Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Erdoğan ve Farah Zeynep Abdullah'ın oynayacağı Kelebeğin Rüyası isimli sinema için Zonguldaklı oyuncular aranıyor.
Zonguldaklı Şair Muzaffer Tayyip Uslu ve Rüştü Onur'un hayatlarının anlatıldığı Kelebeğin Rüyası isimli sinema filmi için cast oluşturulmaya başlandı. Filmde rol alacak figüranları belirlemek için Zonguldak'a gelen Cast Sorumlusu Eren Kanat, 7 ile 70 yaş aralığındaki oyunculara ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Kanat, filmde rol almak isteyenlerin, 25-26-27 ve 28 Mayıs günleri arasında Zonguldak Belediye Kültür Merkezi'ne(BKM) başvurmaları gerektiğini sözlerine ekleyerek, filmin Zonguldak çekimlerinin Temmuz Ayının , ilk 3 haftasına kadar süreceğini kaydetti. Yaklaşık bine yakın figüran ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Kanat, Zonguldak çekimlerinin ardından İstanbul'a geçilerek Eylül Ayının ortalarına doğru çekimlerin tamamlanacağını söyledi. Kanat, Yerel cast oluşturmak için çalışmalara başladık. Yaklaşık 10 gün boyunca figüran başvurularını değerlendireceğiz. Bine yakın oyuncu ihtiyacımız var. Hem diyaloglu hem de diyalogsuz sahne çekimleri için oyuncu seçimleri yapacağız. İsteyen herkes başvuruda bulunabilir. Başvuruları BKM'de alacağız.
Yılmaz Erdoğan'da sık sık Zonguldak'a gelip çalışmaları yakından takip ediyor. Şu anda hazırlılar başladı. Sanat Yönetmeni Hakan Yarkın'ın önderliğinde dekor çalışmaları yürütülüyor. Zonguldak'ta yapılacak çekimlerin ardından İstanbul'a geçilecek ve burada çekimler devam edecek. Bu filmle Zonguldak'a vefa borcu ödenecekdedi.