İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “Ülkemize yaptığı büyük hizmetleri ile Türkiye’ye çağ atlatan büyük devlet adamı merhum Turgut Özal’ı rahmetle ve şükranla anıyorum” dedi.

Bayraktar mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Aralarında Zonguldak’ın yetirdiği değerli devler adamı merhum Dr.Veysel Atasoy’un da yer aldığı arkadaşları ile birlikte 1983 yılının Mayıs ayında kurduğu Anavatan Partisi ile başta bölgemiz olmak üzere ülkemizde önemli hizmetlere imza atan merhum Turgut Özal asla unutulmayacaktır. Başbakan olarak ve Cumhurbaşkanı olarak; Büyük Türk Milleti’nin tamamını kucaklayan, insanlar arasında ayrımcılık yapmayan, insanları kutuplaştırmayan, herkese sevgi ve hoşgörü ile yaklaşım gösteren unutulmaz bir devlet adamıydı.

Merhum Turgut Özal döneminde; Zonguldak, Karabük ve Bartın tek vilayet olmasına rağmen önemli devlet yatırımlarıyla tanışmıştı. Özellikle ulaşım ve haberleşme alanında bizim bölgemiz altın dönem yaşamıştı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Bu vesile ile başta 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal ve eski Bakanlarımızdan merhum Dr. Veysel Atasoy’u rahmetle, şükranla ve minnetle yad ediyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun.”