Kdz.Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’nin olağan genel kurulu yapıldı. 



DİVAN HEYETİ OLUŞTU
Dernek binasında gerçekleştirilen olağan genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  Divan Heyeti Ali Deliak, Sinem Ulaş ve Hüseyin Ernak’tan oluştuğu genel kurulda yönetim kurulu faaliyet ve hesap ile denetim kurullarının raporlarının okunması ile devam etti. Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının görüşülmesi ve oylanmasının ardından yeni döneme ilişkin tahmini bütçe belirlendi.


YENİ YÖNETİM
Tek liste ile gidilen genel kurulda başkanlığa yeniden Serdar Özbek, yönetim kurulu üyeliklerine Halil Uzun, Erdem Dikmen, Eyüp Azgın, Sinem Ulaş, Burak Tekçe, Osman Yavuz, Yedek üyelikler Ayhan Zeyber, Mustafa Timur, Çetin Göktaş, Selçuk Bayram, Savaş Öztürk, Denetim Kurulu Asil Üyeliklere Ali Deliak, Hakan Eskibina, Mesut Avcı, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklere de Selçuk Dereli, Ayhan Ünal ve Hüseyin Ernak seçildi.



BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Dernek Başkanı Özbek, ilçede temsilci üye sayısını arttırmaya yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “İyi ve kötü günümüzde de bizlere destek olan, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Sosyal projelerimizi sürdürmenin yanı sıra birlik ve beraberliğimizi arttırarak devam ettireceğiz. Derneğimizin kapısı taraftarlarımıza her zaman açıktır. Yeni bir yönetim yeni bir heyecan oluşturduk. Taraftarlarımızın ilgisine de teşekkür ediyoruz” dedi.





(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)