Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da yönetim, teknik heyet ve futbolculardan anlamlı ziyaret. Zonguldak Özel Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki çocukları ziyaret eden sarı-siyahlılar, hem çocuklara, hem de hafta sonu oynanacak kritik maç öncesi kendilerine moral verdi. Ziyaretten dolayı mutlu olan çocuklar, futbolcu ağabeylerinin ve teknik heyetin verdiği oyuncakları görünce sevindiler.
Merkez İlçe'ye bağlı İnağzı Mahallesi'nde bulunan Zonguldak Özel Gökkuşağı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin futbolcu konukları vardı. Okulda eğitim gören çocuklara moral aşılamak için Kilimli Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolculardan oluşan grup, dün çocukları ziyaret etti. Ziyarette, Kilimli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Münir Uzundurugan, Kulüp Müdürü Ersan Aslan, Teknik Direktör Raşit Çalık, Kaleci Antrenörü Basri Kocabaşoğlu ve Kilimli Belediyespor'un takım kaptanı Ahmet Olgun ile çok sayıda futbolcu yer aldı. Çocukları verdikleri hediyelerle sevindiren sarı-siyahlılara, okulda eğitim gören Ertuğrul isimli çocuk tarafından tam destek geldi. Tezahüratta bulunan Ertuğrul, futbolcu ağabeylerine moral verdi.

HEPSİ BİZİM ÇOCUĞUMUZ
Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Raşit Çalık, çocuklara özel ilgi gösterdi. Baba şefkati gösteren Çalık, hediyeleri ile çocukları mutlu etti. Çalık, çocukları güldürmek ve mutlu etmenin gururunu hiçbir şeye değişmeyeceğini belirterek, Bu tür ziyaretlerin reklam amaçlı olmaması gerekir. Bu bizim insani görevimizdir. Burada eğitim gören çocuklar sevgiyi ve şefkati hak ediyor. Her sağlam insanın engelli olabileceği unutulmamalı. Bu çocuklar hepimizin çocuğu, hepimizin kardeşi. Böyle anlamlı ziyaretlerin sık sık yapılması gerekiyor. Özeleştiri yapmak gerekirse, biraz duyarsız toplumuz. Ama inşallah bundan sonra sık sık ziyaret edeceğiz. Allah hepsinin şifasını versin. Hocalarına ve ailelerine kolaylıklar diyorum ifadesini kullandı.
Kilimli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Münir Uzunduragan ise, Hafta sonu oynanacak kritik Arsinspor maçında çocuklarımıza özel yer ayarladık ve onları maça davet ediyoruz dedi.
Zonguldak Özel Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Arif Kaymaz da, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Kulüp Başkanı Engin Aygün, yönetim, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti.