Özel Güvenlik Görevlileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 10. Olağan Genel Kurulunu yaptı.
Özel Güvenlik Görevlileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 10. Olağan Genel Kurulunu Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası Salonu'nda gerçekleştirdi. Genel Kurula, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, üyeler ve davetliler katıldı. Genel Kurulda, açılış konuşmasını yapan Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ali Kaya, Vakfımız 1993 yılında TTK'nın Armutçuk, Amasra, Kozlu, Karadon, Genel Müdürlük, Üzülmez müessese müdürlüklerinde çalışan güvenlik görevlilerince kanun hükümlerine göre kurulmuştur. Vakıf, 19 yıldır amaçlarını ve hedeflerini gerçekleştirmek üzere faaliyetlerini sürdürmektedir. Vakfımızın öncelikli amaçları sosyal yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurulmuştur. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.
Konuşmanın ardından divan kurulu seçimi gerçekleştirilirken, divan kuruluna Ömer Genç, Ercan Çiftçi, Sadi Akman ve Hüseyin Bezir seçildi. Divan seçiminin ardında, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından olağan genel kurula katılan davetliler konuşmalarını gerçekleştirdi.
Konuşmaların ardından faaliyet raporu ve tahmini bütçenin okundu. Ardından seçimlere çarşaf liste halinde gidildiği, daha sonra yönetimin seçilip, yönetiminde kendi arasında başkanı seçeceği belirtildi.