Kdz.Ereğli'de Özel Anadolu Hastanesi'nin bodrum katında meydana gelen yangın Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Erdemir Caddesi üzerinde bulunan Özel Anadolu Hastanesi'nin bodrum katından dumanlar saat 07.00 sıralarında yükselip hastaneyi sarınca Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiyesine haber verildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gelirken bodrum katında çıkan yangına müdahale etti. Hastanenin acil servisi ve servislerde yatan hastaların bir bölümü bekleme salonunda tutulurken bir bölümü de diğer hastanelere sevk edildi. Hastane personeli başta olmak üzere hastalar ve çevrede bulunan vatandaşlar meraklı gözlerle ekiplerin çalışmalarını izledi. Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre ise bodrum katta peçete, kağıt parçalarının tutuşması ile yangının başlamış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan hastane personeli yangın sonucu oluşan dumandan hastaların etkilenmemesi için ise yoğun çaba sarfetti. Olumsuz hiçbir görüntü yaşanmazken yangın ise tamamen söndürüldü.