Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü Koordinatörlüğünde İl genelinde faaliyet gösteren Özel Hastanelerin Uzman ekipler tarafından denetlendiğini şöyle bildirdi:



Denetimlere İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emin Palancı, Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Aydın Şanlıoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesinden Anestesi ve Reaminasyon Uzmanı Prof.Dr. Hilal Ayoğlu, Neonatoloji Uzmanı Doç.Dr.Cumhur Aydemir, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç.Dr. Hande Aydemir, Kardiyoloji Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Belma Kalaycı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden Anestezi ve Reaminasyon Uzmanı Dr. Hafize Yasemin Dayıcan, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik ve mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Meryem Demirelli, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nail Güven Serbest, Radyoloji Uzmanı Dr. Sibel Yazgan, Acil Tıp Uzmanı Dr. Bahar Gülçay Çat Bakır  ve Sağlık hizmetleri Şubesinde görevli personeller katıldı.



Özel Hastanelere yapılan denetimlere Yoğun bakım Üniteleri, Acil Hizmetler, Poliklinik Hizmetleri, Görüntüleme Birimleri, Labarotuvar Birimleri, Servis Hizmetleri, Doğumhane, Ameliyathane, Eczane, Mutfak, Çamaşırhane, Morg, Santral, Tıbbi kayıtlar, Tıbbi Atıkların Kontrolü, Enfeksiyon Kontrol Hizmetleri ve İdari İşler geniş kapsamlı olarak uzman ekipler tarafından denetleniyor.