Erberk: "Burada esas amacımız çocuklardaki ilgi ve yetenekleri keşfedip onları ortaya çıkarmak ve mutlu bireyler haline getirmek. İnşallah Ereğlili çocuklarımıza da cıvıl cıvıl bir ortamda kapılarımızı açıyoruz"

 
 

Kdz.Ereğli'de açılan Neşe Erberk Anaokulu'nun tanıtım günleri ilgi gördü. Neşe Erberk Eğitim Kurumları'nın kurucusu Neşe Erberk, okulun Ereğli'deki kurucusu Dilara Bozkuş Uzun ile birlikte konuklarla yakından ilgilendi.

 

"AKTİVİTELER YAPACAĞIZ"

Türkiye'deki 39'ncu anaokulunu Kdz.Ereğli'de açmaktan büyük mutluluk duyduklarını anlatan Erberk, gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Türkiye’deki 39’uncu Anaokulumuz. Yaklaşık 4-5 aydır inşaat işleri, detaylar çalışmaları yapılıyordu ve bitti. Bugün de keyifle okulumuzun açılacağını duyurmak için buradayız. Çocuklarımızla aktiviteler yapacağız ve daha sonra da buradan okulumuza gidip okulumuzun işleyişi, eğitim programı ve akademik çalışmaları ile ilgili de bilgiler vereceğiz"

 

"CIVIL CIVIL BİR ORTAM"

Klasik bir anaokulu olmadıklarını, rotasyon programı, yetenek geliştirme programı ve yoğun İngilizce programını vizyon olarak belirlediklerini anlatan Erberk, "Burada esas amacımız çocuklardaki ilgi ve yetenekleri keşfedip onları ortaya çıkarmak ve mutlu bireyler haline getirmek. İnşallah Ereğlili çocuklarımıza da cıvıl cıvıl bir ortamda kapılarımızı açıyoruz" dedi.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Özdemir Alışveriş Merkezi'ndeki zemin katta düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte çocuklar ve aileleri eski Avrupa ve Türkiye güzeli Neşe Erberk ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Oluşturulan özel bir alanda ise çocuklar gün boyu renkli eğlencelerde yer aldılar.

 

ÖZEL NEŞ'E ERBERK ANAKOLU İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Uzunmehmet Mahallesi Kahya Kadir sokak No: 46 D. 1 Kdz.Ereğli

Telefon: 0 533 302 67 99








(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)