Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu Özel Eğitim sınıfında okuyan 10 zihinsel engelli öğrenciye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ve Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü İsmail Korkut tarafından eşofman ve çeşitli spor malzemeleri hediye edildi.




Çevik, yaptığı açıklamada, Öğrencilerimize spor malzemesi hediye eden Anadolu Engelliler Derneği spor kulübüne çok teşekkür ettiğini belirterek, “Çocuklarımızın her ne olursa olsun insan olması hesabiyle ruhları tertemiz pırıl pırıllar kendilerini çok güzel ifade ediyorlar. Çocuklarla buluşmak onlarla sohbet etmek beni çok mutlu oldu. Onlar özel çocuklar onlara güzel bir gelecek hazırlamak için çalışan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut da, Öğrencilerimiz spor yapıyorlar sporu da çok seviyorlar. Şuanda Türkiye birinci liginde ortopedik engellilerden oluşan oturarak voleybol takımız var. İnşallah ileride bu öğrencilerimizden dünya şampiyonu sporcular çıkacaktır.” dedi.