Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Personel Daire Başkanlığı'na atanan Cengiz Kılıç'ı, daha önce yönetim kurulunda bulunduğu Özel Güvenlik Vakfı (ÖZGÜVAK) yöneticileri ziyaret etti. ÖZGÜVAK Genel Başkanı Ali Kaya ve Yönetim Kurulu'nun hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Cengiz Kılıç, daha önce Kozlu Müessese Müdürlüğü'nde Tahakkuk Şefi olarak görev yapıyordu.
ÖZGÜVAK Başkanı Ali Kaya, ziyarette yaptığı konuşmada, Cengiz Kılıç'ın TTK Personel Daire Başkanlığı'na atanmasından gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi;
"Atanmanızdan gerçekten büyük sevinç duyduk. İnsanlar hangi mesleği yaparsa yapsın, mesleklerin saygın olduğunu, bir emek olduğunu, bu tür işlerin liyakat ve deneyim istediğini bütün aklıselim insanların paylaştığını düşünüyorum. Görevinizde başarılar diliyorum."
Cengiz Kılıç ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "11 yıl güvenlik teşkilatında, 13 yıl da Personel Şube Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yaptım. Kurumum beni bu göreve layık görmüş.
Elimden geldiğince, var gücümle, millet için, devlet için görevimi layıkıyla yerine getireceğim" dedi. Konuşmaların ardından ÖZGÜVAK Başkanı Ali Kaya, TTK Personel Daire Başkanı Cengiz Kılıç'a çiçek ve ÖZGÜVAK flaması takdim etti.