Kdz.Ereğli’deki 2. Şubesi’nin 12. Kuruluş yıldönümünü müşterileri ile kutlayan Özmar Alışveriş Merkezi’nin sahibi Mevlüt Özdemir, “Zonguldak’ta en yüksek düzeyde vergi veren her sene kurumlar vergisinde ilk sıralara gelen, SSK vergilerini düzenli olarak ödeyen Zonguldak’taki nadir kurumlardan bir tanesidir. Özmar Alışveriş Merkezi’nin bu başarısı değerli halkımızın başarısıdır” dedi.

 

Özmar Alışveriş Merkezi, 2002 yılında bu yana Devrek Yol Ayrımında faaliyetini sürdüren şubenin 12. Kuruluş yıldönümü coşkusunu müşterileri ile paylaştı. 

 

KATILIM YÜKSEK OLDU
2000 Yılında Yenimahalle’de hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede bölgenin güvenini kazanan Özmar Alışveriş Merkezleri 2002 yılından itibaren de Devrek Yol Ayrımında ikinci şubesini açtı. Şubenin 12. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama programına Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Belediye Meclis Üyesi Reşat Latif, MÜSİAD Kdz.Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, MÜSİAD eski yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. 

 

“SEVİNCİMİZİ PAYLAŞIYORUZ”

Özmar Alışveriş Merkezi Sahibi Mevlüt Özdemir, katılımcılara desteklerinden ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Biz Özmar Alışveriş Merkezi olarak 2000 yılında halkımıza hizmet vermeye başladık bu şubemiz de 2002 yılında büyük bir heyecan ile açıldı. Bizler her yıl olduğu gibi bu yıl da mağazamızın 12. Kuruluş yıldönümünü belediye başkanımız ve vatandaşlarımız ile kutluyoruz, buradaki amacımız bu sevinci ve mutluluğumuzu birlikte paylaşmak ihtiyacı duymamız. 

 

“VERGİLERİNİ DÜZENLİ ÖDEYEN
NADİR KURUMLARDAN BİR TANESİ”

Özmar Alışveriş Merkezlerinin bağlı bulunduğu şirket bugün Zonguldak’ta en yüksek düzeyde vergi veren her sene kurumlar vergisinde ilk sıralara gelen, SSK vergilerini düzenli olarak ödeyen Zonguldak’taki nadir kurumlardan bir tanesidir. Özmar Alışveriş Merkezi’nin bu başarısı değerli halkımızın başarısıdır. Halkımıza bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. 

 

“KAMPANYALAR VE İNDİRİMLER
TİCARİ MAKSATLI DEĞİLDİR”

Bizler Özmar olarak emin olun Kdz.Ereğli’de bu mağazalarda yaptığınız indirim ve kampanyalar hiçbir şekilde ticari maksatlı değildir. Şuna inanın bizler mağazalarımızı kiraya vermiş olsak kazanç olarak şugün elde ettiğimiz kazançtan daha fazlasını elde ederiz. Bizler Ereğli ve Zonguldak halkına hizmet etmek için yolumuza devam ediyoruz”

 

BAŞKAN UYSAL’DAN BAŞARI TEMENNİSİ
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal da Özmar Alışveriş Merkezi’nin 12. Kuruluş yıldönümünü kutladı, başarı temennisinde bulunarak, “Bölgemize hayırlı uğurlu olsun, kardeşimize de bol kazançlar halkımıza da iyi alışverişler diliyorum” dedi.

Kesilen pastanın ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)