AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ın Türkiye Boks Şampiyonası’nda Şampiyon olan Öznur Özsoy’u “Naçizane” ödüllendirdiği  partiden gönderilen açıklamada şöyle ifade edildi:

 

21-27 Şubat 2018 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılan Yıldız-Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi öğrencisi Öznur Özsoy, Kdz. Ereğli İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Keleş ve Antrenör Celal Güven ile birlikte AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Yıldız-Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası ile ilgili Çakır’a bilgi veren şampiyon Özsoy; Trabzon, Ankara, Niğde, Aydın ve İstanbul’da müsabakalara çıktığını belirterek, final müsabakasını 3-2 alarak şampiyon olduğunu söyledi.

Özsoy ve beriberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, başarıda emeği geçenleri kutladı.

Çakır, “Öznur kardeşimiz, Türkiye Boks Şampiyonası’nda elde ettiği şampiyonluk ile İlçemizin gurur kaynağı olmuştur. Müsabakalara katıldığı İllerde Kdz. Ereğli’nin adını duyurduğu için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Öznur kardeşimizin bu başarısında emeği bulunan ailesine ve antrenörü Celal Güven hocamıza da teşekkür ediyorum. Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, Öznur kardeşimizi ve antrenörünü ödüllendirme kararı aldı, bizler de naçizane kendilerini ödüllendirmek istedik. Öznur kardeşimize ve hocamıza, Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu yolunda üstün başarılar diliyorum.” dedi.

 

Öte yandan, şampiyon Öznur Özsoy, ailesi ile birlikte, bugün, Milli Takım Avrupa Şampiyonası hazırlık kampına katılmak üzere Kastamonu’ya gitti. Özsoy, Uluslararası Boks Federasyonunun belirlediği bir tarihte Avrupa ve Dünya Şampiyonluğunda Kdz. Ereğli’yi temsil etmeye hak kazanacak.