Alaplı’da faaliyet gösteren Beşler Aş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Medya67 Yazı İşleri Müdürü Gökhan Öztürk (26) geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre Saltuk Buğrahan Gökalimin yönetimindeki 67 TH 600 plakalı Toyoto marka araç ile Alaplı’dan Adapazarı ili Karasu ilçesine hareket eden Gökalim, Karasu Melenağzı bölgesinde keskin virajı alamayarak aşırı hızın da etkisiyle yan yattı.

Bir süre yolda sürüklenen araç yol kenarında bulunan direğe çarparak iki metre şarampole yuvarlandı.

Kaza sonrasında araç arkasında bulunan İşadamı Gökhan Öztürk ile Alper Demirci yaşamını yitirirken Saltuk Buğrahan, Gökalimin ile Levent Şahane ağır yaralandı.

Kazada yaşamını yitiren Beşler Aş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Medya67 Yazı İşleri Müdürü Gökhan Öztürk (26) Cuma Namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mollabey aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.