Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Ereğli Belediyespor'un olağanüstü genel kurul yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'ndaki kurulda, Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanlığı'na Hüseyin Uysal yeniden seçildi.



Uysal, yaptığı konuşmada, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Alptekin Dursun'un yoğun işleri nedeniyle yeni yönetimde görev almak istemediklerini söyledi.

Çalışmalarından ötürü Atay ve Dursun'a teşekkür eden Uysal şunları söyledi.



"Bu bir bayrak, hizmet yarışı. Göreve gelen arkadaşlar bu bayrağı daha da yukarılara taşıyacaklardır. Bizler daha çok futbol üzerine yoğunlaşıyoruz ama bizim 400 tane sporcumuz var. Kız takımlarımız var. Futbol dışında başka alanlarda da faaliyetler yapan kulübümüz var. Oyuncularımız arasında milli sporcularımız var. Önümüzdeki yıllarda tabiki biz bu yönetim kurulu arkadaşlarımız ile tekrar bir toplantı yapacağız, özümüze ve kendi değerlerimize çekilmek zorundayız. Temsil noktası ve iddia konusunda hiçbirşeyden kaybetmeyeceğiz, iddiamızı devam ettiriyoruz. 2016-2017 sezonu için de ne gerekiyorsa yapacağız"



Yeni yönetim ise Hüseyin Uysal, Halil Bozkuş, Hasan Pınarcık, Sezai Meriç, Reşat Latif, Deniz Koca, Oğuz Cömert, Muhammet Ali Ateş, Hüseyin Ağlar, Cem Koç, Tayfun Özcan, Olcay Ural, Yusuf Zobar'dan oluştu.



(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)