Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nun çalışmalarını değerlendirdi.

Tekin, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu'nun vatandaşa verdiği hiçbir sözü yerine getiremediğini belirterek, halkın özür yerine icraat beklediğini söyledi. Belediyenin yaptığı çalışmaların yeterli olmadığını kaydeden Tekin şöyle dedi;

”Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, asfalt çalışmalarına başlandığı günlerde 2010 yaz ayları içerisinde 18 bin ton asfalt dökmeyi planlıyoruz. Alaplı'daki acil asfalt ihtiyacı olan yolların da yüzde 80 tamamlayacağız yönünde açıklamaları olmuştu. Ama görüyoruz ki okullar caddesindeki asfalt bile yarım kalmış durumda 690 evler mevkiindeki yollar içler acısı, TOKİ yolu yapılmayı bekliyor. Çimenoğlu ise sadece ilçede yapılması geciken asfaltın en büyük sebebinin kantar olduğunu söylüyor. Ayrıca 2 Nisan 2010 tarihinde görkemli bir törenle temeli atılan yeni belediye dükkânlarının 29 Ekim tarihinde bitirileceğini sözünü veren ve aradan 6 ay geçmesine rağmen bu sözünü yerine getiremeyen Çimenoğlu, şimdi ilçe halkından özür diliyor. Üzülerek söylüyorum ki belediye çalışmalarını yetersiz buluyoruz. Alaplı halkı Çimenoğlu'ndan özür değil icraat bekliyor” dedi.