Zonguldak'ta, bacakları olmayan bir anne, dokuz yaşındaki oğlunu karanlıkta bırakmamak için elektrik mücadelesi veriyor. 
Zonguldak'ta küçükken ayağı kesilen Sevim Sürücü, eşinin de evi terk etmesinin ardından 9 yaşındaki oğlu Emre ile baş başa kaldı.  Vatandaşların yardımıyla prefabrik eve taşınan Sevim Sürücü, yıllardır yaşama mücadelesi veriyor. 
Oğlunun ve kendisinin yaşadığı prefabrik evde günlerini geçiren Sevim Sürücü, yaklaşık 7 yıldır elektrik mücadelesi veriyor. Üç aylık engelli maaşıyla elektrik faturalarını ödeyemeyen Sevim Sürücü, sürekli valilik ve belediyeye müracaat etmekte zorlandığını ifade etti. Tek isteğinin oğlunun karanlıkta kalmaması olduğunu dile getiren Sürücü, şunları söyledi: "İki bacağım yok, kışın bir oğlumla yaşam mücadelesi veriyorum. Elektrik ocağı yakmak zorundayım. Sürekli elektriklerim kesiliyor. Elektrikler kesildiği an nereyi arayacağımı şaşırıyorum. Sürekli valiliğe gitmekten, sürekli çözüm aramaktan artık yoruldum. Ellerim, o merdivenlerden inip çıkmaktan acımaya başladı.
Oğlumun karanlıkta kalmasından korkuyorum. Elektrik konusuna bir çözüm istiyorum. Çünkü bu elektrik faturalarımı hayatta ödeyemem. Benim bacaklarım geri gelmeyecek" dedi. Üç ayda bir özürlü maaşı aldığını ve neyi nereye yetiştireceğini bilemez olduğunu anlatan Sürücü, şöyle konuştu:
"Sürekli birileri yardım edecek. Bu zorluğu yaşamaktan yoruldum. Elektriklerim kesildiği an çocuğumun gözlerindeki yaşı görmek istemiyorum. Oğlum doğduğundan beri mücadeleyi sürdürüyorum. Evimi ısıtmak zorundayım. Tek başıma olsam karanlıkta dururum. Ama ben oğlumu karanlıkta ve hasta bırakmamak için bu mücadeleyi veriyorum. Onun okuması ve sağlıklı büyümesi için bu mücadeleyi veriyorum. Her elektrik kesildiğinde resmen sürünüyorum." Bacakları olmadığı için şehir merkezine gitmekte zorlandığını ifade eden Sevim Sürücü, yetkililerden yardım istedi.