BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, özveri temelli çalışmalar ile son dönemde yaşanan başarılara katkı sunan idari personele teşekkür borçlu olduklarını belirterek, “Başarı belgesi alan idari personellerimiz, ilgili birimlerimizin yöneticilerinin Rektörlüğümüze önerileri sonrasında bu konuda oluşturulan komisyonun titiz çalışmaları ile belirlenmiştir. Kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ), iş ve işlemlerin yürütülmesinde gayret ve özverili çalışmaları ile kuruma sağladıkları tasarruf dolayısıyla bazı birimlerde görev yapan çalışanlara başarı belgeleri verildi.

Rektörlük makamında, gerçekleştirilen törende; Şube Müdürü Hale Karalar, Şube Müdürü Zeynep Alpat, Mühendis Gökhan Sağlam, Bilgisayar İşletmeni Tezcan Kandemir, Bilgisayar İşletmeni Hasan Açıkgöz, Teknisyen Erhan Delioğlu, Tekniker Mazlum Tanrıverdi, Bilgisayar İşletmeni Abdulkerim Arslan, Tekniker Bayram Ekşi, Tekniker Cihat Elmas, Teknisyen Faruk Aynı, Bilgisayar İşletmeni Sezai Eren, Şef Cemil Çiftçi, başarı belgelerini Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’den aldılar.
Belgelerin takdimi sırasında bir konuşma yapan Rektör Özer, “Üniversitemiz özveri temelli çalışmalar ile son dönemde yaşanan başarılara katkı sunan idari personeline teşekkür borçludur. Başarı belgesi alan idari personellerimiz ilgili birimlerimizin yöneticilerinin Rektörlüğümüze önerileri sonrasında bu konuda oluşturulan komisyonun titiz çalışmaları ile belirlenmiştir. Başarı belgesi ile ödüllendirilen arkadaşlarımızın şahsında tüm çalışma arkadaşlarımızı başarı süreçlerine yaptıkları katkılar dolayısıyla kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

(Haber Merkezi)