Türkiye Değişim Partisi’nin Medya’dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz, yakın dostu ve arkadaşı Eyüp Bektaş’ı ziyaret etti. Örgütlenme çalışmaları için Zonguldak ve ilçelerinde bir dizi çalışma yürüten Beykoz, dönüşünde ziyaret ettiği Gazeteniz Önder’de Eyüp Bektaş ile de görüştü. Bektaş ile 1999 yılından bu yana devam eden dostluğuna vurgu yapan Beykoz, “özlem gidermeye geldim” dedi.

Pandemi döneminde medya sektörüne hiçbir destek verilmediğini söyleyen Maksut Beykoz,  iktidara seslendi. “Medyamız Covid 19 salgınında çok ağır yara aldı. Bu sektörün içinde bulunduğu sıkıntıları soran ve çözümlenmesi yolunda yardımcı olmaya çalışan hiç kime olmadı. İktidar sahipleri seçim zamanı geldiğindebu kapıları hangi yüzle açacaksınız? Bu gazeteler, radyolar ve  televizyonlarda çalışanların  yüzlerine nasıl bakacaksınız?  Medya üvey evlat mı?” sözleriyle konuştu.

Bolu Merkez ilçe Başkanı Emrah Özdemir ile birlikte Zonguldak’ta sürdürdüğü örgütlenme çalışmalarının da gayet iyi gittiğini söyleyen Maksut Beykoz,  “Türkiye’nin her alanda değişime ihtiyacı var” dedi.