Beko Basketbol Ligi'nde oynanan Erdemirspor-Galatasaray Cafe Crown karşılaşmasında Harun Balcı isimli taraftar kız arkadaşına tribünde pankart açtırarak evlenme teklifi etti.
Beko Basketbol Ligi'nin 18. haftasında karşı karşıya gelen Erdemirspor-Galatasaray Cafe Crown karşılaşmasının 3. periyodunun bitişinde ilginç bir olay yaşandı. 27 yaşında medikal firması olan Harun Balcı isimli genç, 1 yıldır birlikte olduğu Ereğli Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan kız arkadaşı Nazmiye Çalışkan'a evlenme teklifi etti. 3. periyotun bitiş düdüğünün ardından protokol tribünün karşısındaki tribünde bulunan taraftarlar, 6 metre boyunda ve üzerinde "Nazmiye benimle evlenir misin?"yazılı pankart açtı. Bu sırada da hoparlörden "İlanı aşk ediyorum benimle evlenir misin'" adlı şarkı çalınca Nazmiye Çalışkan gözyaşlarını tutamadı. Harun Balcı kız arkadaşına çiçek verirken, taraflar da "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" diyerek tezahüratta bulundu.
Kız arkadaşına evlenme teklifi eden Harun Balcı, 1 yıldır birlikte olduklarını belirterek, son iki hafta içinde böyle bir sürpriz yapmayı düşündüğünü söyledi. Balcı, "Son zamanlarda maçlara geliyoruz. Buradaki sıcak havayı görünce son iki haftada böyle bir sürpriz yapmayı düşündüm. Birkaç arkadaşımla birlikte ortamı hazırladık ve sürpriz yaptık" dedi.
Nazmiye Çalışkan ise çok şaşırdığını ve böyle bir şey beklemediğini söyledi. Çalışkan, "Çok şaşırdım. Böyle bir şey beklemiyordum ve çok mutlu oldum. Maçın en heyecanlı yerinde oldu. Bana takım kuracaklarını söylemişlerdi bende pankartı onun için açtıklarını sandım. Ama kendi resmimi görünce şok oldum. Çok güzel bir duygu" diye konuştu.
Maç bitiminde arkadaşlarının yanına giden Nazmiye Çalışkan teklifi kabul ettiğini söyledi.