Kdz.Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. 140 promil alkollü olan motosiklet sürücüsü, yaptığı kazada 12 metre sürüklendikten sonra Telekom'a ait panoyu yıktıktan sonra durabildi.

Kaza, gece 01.00 sularında Meydanbaşı Caddesi'nde meydana geldi. Erdemir Caddesi'nden Meydanbaşı Caddesi'ne doğru giden 41 UT 947 plakalı motosiklet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince motoru yan yatırdı. Yerde motosiklet ile birlikte yaklaşık 12 metre kayan sürücü A.B.B., ilk olarak kaldırıma çıktı. Daha sonra Telekom'a ait panoyu yıkan sürücüsü A.B.B., dükkan camına çarptıktan sonra durabildi.

Kazanın meydana gelmesinin sonrasında çevre halkı sürücünün yardımına koştu. Olay yerine gelen trafik ekipleri kazada yaralanan motosiklet sürücüsü için ambulans istedi. Kaza yerine gelen ambulans, motosiklet sürücüsünü ambulansa alarak özel hastaneye kaldırdı.

Kaza nedeni ile yol kısa süre tek şeritli olarak işledi. Kaza tutanaklarının hazırlanması ve motosikletin kaza yerinden çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Özel hastaneye kaldırılan sürücünün ehliyetsiz olduğu anlaşılırken, yapılan tedavide ise 140 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Trafik ekipleri, sürücüyü, ehliyetsizlikten ve alkolü araç kullanmaktan dolayı mahkemeye sevk etti. Sürücü A.B.B.'nin kullandığı motosikletin sahibi olan abisine ve kendisine toplam bin lira ceza kesildi.