Kdz. Ereğli’de gelişigüzel parklardan dert yanan esnaflar da var. Bir kız öğrenci yurdu ve mağazaların girişine sabah aracını park edip akşam işten çıkınca alan Erdemir’in çalışanlarına seslenen Uğur Likoğlu, belediyeye “burayı paralı otopark yapın” diye öneri sundu.

Likoğlu “Rahatına düşkün emekçi! kardeşim ya servis kullansın, yada Ereğli Belediyesine otopark ücreti vererek katkı sağlasın” sözleriyle tepkisini dile getirdiği açıklamasında şöyle dedi:

“Günaydın dostlar; Bu videodaki araçların çoğu emekçi diye tabir ettiğimiz Erdemir çalışanlarına ait. Videonun sonunda belediyenin gün boyu 5TL ücreti olan otoparkı var ama bomboş. Sözde emekçi kardeşlerimiz mağazalar ve işletmesini yaptığım kız öğrenci yurdunun önüne çekerek gün boyu malzeme giriş çıkışımıza engel olmaktadırlar. Emeğe saygısı olmayan bu insanları artık ifşa edeceğim. Her gün aynı araçlar kombine almış gibi sabah 8:00 akşam 17:00 arasında ailesinin otoparkı gibi yerindeler. Belediye Başkanlığına müracaat ederek cadde üzerinde saatlik park ücreti uygulaması yapmasını talep edeceğim. Rahatına düşkün emekçi! kardeşim ya servis kullansın, yada Ereğli Belediyesine otopark ücreti vererek katkı sağlasın. Bizlerin işlerini zorlaştırmasın.