Alaplı Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Nuri Tekin, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Belediyede 4 yılı acısıyla tatlısıyla geride bıraktıklarını söyledi.4 yılda gözle görülür güzel çalışmalar yaptıklarını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

" Alaplı Belediyesinde acısıyla tatlısıyla 4 yılımızı geride bıraktık.Ben şuana kadar verilen desteklerden dolayı Belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Alaplı da 4 yılda gözle görülür ve halkımızın da taktir ettiği güzel çalışmalar içinde girdik bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Tabi eksiklerimiz olabilir. Ama biz elimizden geldiği kadarıyla gecemizi gündüzümüze kadar Alaplı'mıza hizmet etmeye çalıştık."

Toplantı'da, faaliyet raporunu oylaması öncesi teamül gereği, Belediye Başkanı Nuri Tekin yerini Meclis Başkan Vekili Hakan Uysal'a bıraktı. Faaliyet raporunun görüşülerek oybirliğiyle kabul edilmesini ardından asfalt yapımı için İller Bankası'ndan kredi kullanılması oy çokluğuyla kabul edildi. Parke yapımı için İller Bankası'ndan kredi kullanılması ise gerekli olan salt çoğunluk sağlanamadığı için kabul edilmedi. Meclis içi görevlendirme seçimlerinde ise açık oylamayla yapılan Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Emine Uysal, Abdullah Ateş, Ramazan Akdeniz, Recep Erdoğan ve Melek Bozkurt, İmar Komisyonu üyeliklerine de Emine Uysal, Hakan Uysal, Yaşar Çevik, Yüksel Koçak ve Yaşar Karacan oybirliğiyle seçildiler. Kapalı oylamayla yapılan Encümen üyeliklerine ise Yaşar Çevik ve Emine Uysal oyçokluğuyla seçildi.

Meclis toplantısına CHP'li Belediye Meclis üyesi Nusrev Akdeniz katılmadı.