Alaplı Kaymamalığında düzenlenen toplantıda konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, İlçemizde bundan sonra fındığıyla konuşulan bir ilçe olmaktan çıkıp, üretimiyle, sanayisiyle adından söz ettirecek bir ilçe haline geleceğini söyledi.




Alaplı OSB'de 30 parselden 10'u satıldığını ifade eden Ocak, Son zamanlarda OSB’ye ilk talep başladığından itibaren yatırımcıların OSB’ye gösterdikleri ilgi bir hayli fazla. Bu ilgi başta TSO Yönetimi ve Alaplılı olarak sevindirdi. Dün olduğu gibi bu gün ve yarında tüm yatırımcılarımıza destek olacağız yardımlarımızı esirgemeyeceğiz. Biz sanayicimizin her zaman yanındayız ve bu yolda sanayicilerimizle birlikte yürüyecek başarıya ulaşacağız." diye konuştu.





Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu'da, OSB’nin parsel satışlarıyla ilçe yeni bir döneme girdiğini belirterek, Bu gün sadece imza atmıyorsunuz. Bu gün attığınız imzalarla ilçenin sanayileşme yolunda bir hamle yapmış oluyorsunuz. İlçemizdeki yatırımcılarımıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun." dedi.

Konuşmaların ardından 30 parselden 10'unu alan firmalarda sözleşme imzalandı.