Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal ‘ın AK Parti kadroları ile ilçedeki yetimleri halk iftarı sofrasında ağırladığı açıklandı.

Uysal Çiftinin  halk iftarlarına katılan vatandaşların masalarını tek tek gezip  selamladıkları.ve  İftarın özel davetlisi olarak gelen İlçedeki yetimlerle yakından ilgilendiğini  belirten basın açıklaması şöyle:




“AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve diğer AK Parti kadrolarını da iftarda ağırlayan Başkan Uysal, toplumun bütün kesimleriyle iftarda buluşmayı sürdürdüklerini belirterek; “Bugün iftarımıza katılan Milletvekilimiz, ilçe başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz halk iftarımızın bu akşamki özel konukları yetimlerimiz. Yetimlerine sahip çıkmayan bir toplum geleceğine sahip çıkamaz. Bu anlayışla hareket ediyoruz. İftar soframızı bizimle paylaşan vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.




AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise vatandaşlara hitaben yaptığı selamlama konuşmasında, ilçedeki yetim ve vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, iftar programını gerçekleştiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür etti.




İftara, Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.”