AKP Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, il, ilçe ve belde gençlik kolları üyeleriyle birlikte "AK Gençlik 67" isimli dergilerini basına tanıttı.
Murat Kulaç, geçen haftaki il kongresi'nin partiye ve Zonguldak'a hayırlı olmasını dileyerek yaptıkları çalışmalar konusunda şu bilgileri verdi;
"ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"
"Yaklaşık 8 ay önce AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atandım. Bu zamana kadar yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte partimiz ve gençliğimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İlk olarak madde bağımlılığıyla ilgili, 'Doğacak Gün Hepimizin, Madde Bağımlılığına Hayır' isimli kampanya başlattık. Tam on bin adet madde bağımlılığının zararlarını anlatan kitapçık bastırdık ve halkımıza dağıttık. Daha sonra yine madde bağımlılığı hakkında tiyatro ve slayt gösterileri hazırlayıp vatandaşlarımıza izlettik. 29 Mart yerel seçimlerinden önce genel merkezimiz Batı Karadeniz Sandık Müşahit Eğitmenleri Toplantısı'nı Sakarya veya Zonguldak'ta yapmak istediğini söyledi. Biz de yöneticilerimizi bu işi yapabileceğimize ikna ettikten sonra toplantının Zonguldak'ta yapılmasını sağladık. AK Parti Gençlik Kolları'nın 29 Mart yerel seçimlerinde nasıl çalıştığını bütün Zonguldak gördü. Gece-gündüz demeden Belediye Başkan adayımız nerede ise biz orada olduk. Partimize ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır şekilde mahalle mitingimizi yaptık. Ona hiçbir zaman ihanet etmedik."
"Seçimlerden sonra Gençlik Kolları olarak belirlediğimiz arkadaşlarımız ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımızla, Genel Merkezimizin düzenlediği 8. Gençlik Şöleni'ne katıldık. Bütün dünyadaki gençlik liderlerinin bir araya geldiği 1. Gençlik Sempozyumu'na üniversite teşkilatımızla katıldık. Biz göreve geldiğimiz gün kendimize bazı hedefler koymuştuk. Bu hedeflerden bir tanesi de 'AK Gençlik 67' dergisidir.
Biz bugün böyle bir dergiyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte uzun uğraşlar sonucu hazırladığımız dergide, Zonguldak AKP Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları AKP'li Belediye Başkanlarımızın çalışmalarına yer vereceğiz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın topluma ve özellikle Türk gencine yönelik mesajlarını sizlerle paylaşacağız."