İYİ Parti'nin Alaplı'da kurucu İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan, gazeteniz Önder'in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü, partinin çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Erdoğan, 4 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek kongre öncesi yönetim listesinin oluşturduğunu anlatarak şu ifadelere yer verdi:

 

"HEM TANIŞTIK HEM GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

"28 Kasım tarihinde görevi aldım. Bu görevi aldıktan sonra yönetimi oluşturmak için bir çok sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ile görüştük. 30 Aralık'ta yönetimde belirli sayıya ulaştık ve aynı gün Alaplı Yamanlar Otel'de bir kahvaltı programı gerçekleştirdik. Burada üyelerimiz ile hem tanışmak hem de gelecek ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. 3 Ocak 2018 tarihinde de evraklarımızı Alaplı Kaymakamlığı'na vererek, Alaplı İYİ Parti'nin oluşumunu gerçekleştirdik. O süreçten sonra partimizin toplumda anlatabilmek, ideallerini anlatabilmek, kişilerle istişare bulunduk.

 

"ÜYE KAYITLARINA BAŞLADIK"

Üye sayımızı arttırabilmek için üye kayıtlarına başladık. Partimizin birinci olağan kongresi yapıldıktan sonra yeni ikinci bir kongre yapılabilmesi için teşkilatlarımızın da kongrelerini yapması planlandı. 4 Şubat 2018 Pazar günü Alaplı İYİ Parti'nin kongresini yapacağız.

 

"İYİ BİR KADRO"

Kongre için tüm Alaplı, Ereğli halkımızı iyi olmaya, iyilerle birlikte olmaya davet ediyorum. İnşallah bu süreçte memleketimize, milletimize iyi hizmet edebilmek için iyi bir kadro ile İYİ Parti'nin güneşini Alaplı'dan doğdurmaya ileriye dönük çalışmalar için gayret göstereceğiz"

 

CİDDİ İLGİ VAR

Partiye ciddi ilgi olduğunu da anlatan Erdoğan, "Bu da bizleri memnun ediyor. Kabul görüyoruz, umut olduğumuzu biliyorum ve bu umudu daha da büyüterek inşallah yerel ve genel seçimlerde iyi birşekilde kendisini göstereceğine inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)