Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, beraberinde Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Halil İbrahim Yaşatır ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı ziyaret etti.
BEKTAŞ'A ZİYARET
Beraberinde Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Halil İbrahim Yaşatır ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a nezaket ziyaretinde bulunan Kastamonu Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, Bektaş'a görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
15 yıldır Başkan Bektaş'la tanıştığını ve fırsat bulduklarında görüşerek hasret giderdiklerini ifade eden Tuğgeneral Ali Aydın, Kozlu beldesinde halk tarafından yeniden belediye başkanlığına seçilen Başkan Bektaş'a hem görevinde hayırlı olması temennisinde bulunmaya geldiklerini, hem de nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
Başkan Bektaş da, Tuğgeneral Ali Aydın'la eskiye dayalı sıkı bir dostlukları olduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını söyledi. Fırsat bulduğunda kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Bektaş,  Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın'a ve Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Halil İbrahim Yaşatır'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
AYDIN; "MÜCADELEMİZ SÜRECEK"
Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, dün Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı da ziyaret etti.
Kentimizde 1997-2000 tarihlerinde görev yapan Ali Aydın, 1997 yılında kurucu üyeliğini yaptığı Şehit Aileleri Derneği ziyaretinde, eski fotoğraflara bakarak geçmişi andı.
Zonguldak'a çok sık gelemediğini belirten Tuğgeneral Ali Aydın, bu ziyaretle tüm şehit ailelerini ziyaret ettiğinin kabul görmesini rica ettikten sonra, önceki gün Tokat'ta şehit edilen 7 askerimizle ilgili şu görüşlere yer verdi:
"Bu saldırıyla ilgili söylenecek çokça bir şey yok. Terörist teröristliğini yaparsa, biz de kanımız, canımız pahasına onların kökünü kazımaya devam ederiz. Sahip olduğumuz tek şey canımız. Onu da seve seve vermeye hazırız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü var. 'Ordumuz, Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çeliklemiş bir ifadesidir'. Vatandaşımız orduya güvensin. Mücadelemiz sürecek."
Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.