AKP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin yapılan hizmetleri sıralarken, "tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz" dedi.

Kdz. Ereğli'de bir çok hizmetlere imza attıklarını öne süren AKP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Erol Şahin, pasoport şubesini de sade bir törenle hizmete açtıklarını dile getirdi.
Şahin, hizmetleri "muhaliflerimizin rüyalarında bile göremeyeceği icraatlar" olarak nitelerken şöyle dedi:
"Partimizin yerelleşme, sivilleşme ve demokratikleşme amaçlarından biri olan yerelleşme konusunda ilimiz ve ilçemiz birçok hizmete kavuşmuştur. İlimize devlet tiyatrolarının kurulması, gümrük müdürlüğünün Zonguldak' a alınması, il özel idaremize reform derecesinde yetkiler verilmesi, EREĞLİ'MİZE Ağız ve Diş sağlığı merkezi kurulması, SGK müdürlüğünün açılması gibi burada sayamayacağımız kadar birçok hizmetler halkımızın ayağına getirilmektedir.
Bu çerçevede Pasaport ihtiyacı için hemşerilerimizin işlerini ilçemizde görmelerine de imza atan partimizin, benzeri çalışmaları durmadan dinlenmeden devam edecektir.
Düzenlenen açılış töreni sade bir şekilde yapılmıştır. Açılışta Sayın valimiz, kaymakamımız, sponsor olan Ereğli TSO ve Gülüç Belediye Başkanı sayın Aydın GÜNGÖR ün yanı sıra bazı CHP il genel meclisi üyeleri hazır bulunmuştur. Ereğli Belediye Başkanı açılış mekânında yaptığı konuşmada, Ak partinin ihtiyaç halinde 30 bin nüfuslu ilçelerde dahi kurulan Pasaport biriminin sanki kendi eseri gibi hakla yansıtmaya çalıştığı görülmüştür.  Geç kalmış bu hizmeti sanki ilçemizin nüfusunun 100.000 aşması sebebi ile geldiğini beyan etmiştir.  Bu durum ise gerçekle bağdaşmamaktadır.
Bu birimin kurulmasında Gülüç belediye başkanımızın ve Ereğli TSO nun ekonomik katkıları başta Milletvekimiz Sayın Fazlı ERDOĞAN olmak üzere sayın valimiz, eski kaymakamımız Sayın Osman Ekşi, sayın il ve önceki ilçe emniyet müdürlerimizin katkıları bulunmaktadır. Hepsine teşekkür ediyoruz. Teşkilatımızın ve halkımızın talebi böylece gerçekleşmiş oldu.
Bu yeni hizmette ne ekonomik ne de manevi desteği olmayan bir kişinin bu hizmeti kendinin sağladığını ima etmesi bile büyük haksızlıktır. İlçemiz yöneticilerinin iyi niyetini bu şekilde kullanarak siyasete malzeme edilmesi manidardır. Ama gerçek şudur ki; 'tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz'. Ayrıca İlçemizde yapacağımız olan 450 yataklı devlet hastanesinin ihalesinin yapılabilmesi adına 2010 yılı yatırım planına Sağlık bakanlığımızca konulmuş ve gerekli ödenek valilik makamına aktarılmıştır.  İhale öncesi Proje ve imar çalışmaları halen devam etmektedir."