Ormanlı Beldesinde bir pastane yeni yıl için satışa sunduğu pastalara hediye olarak plazma televizyon, tablet bilgisayar, altın koydu.

 

Ademoğulları Pastanesi sahibi Adem Sever, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında her yıl geleneksel hale getirdikleri etkinliği bu yıl da sürdürdüklerini söyledi.

Firmaları tarafından hazırlanan 350 pastanın içerisine çeşitli numaralar koyduklarını ve bu numaraları bulan müşterilerin işyerine gelerek hediyelerini teslim ettiklerini belirten Sever şunları söyledi:

Kampanyamız yeni yıldan 1 gün önce başladı ve 4 Ocak 2014 tarihi itibari ile sona erdi. 350 pasta içerisine numaralandırılmış plazma televizyon, 4 tablet bilgisayar, 2 gram altın koyduk. Vatandaşlarımız kısa sürede bu pastaları tüketti. Numaraları bulanlar bizlere geldi ve hediyelerini kendilerine teslim ettik. Böyle bir gelenek yaptığımız için çevremizden de olumlu tepkiler alıyoruz”

82 Ekran Plazma Televizyon kazanan Fatma Bektaş ise komşusuna ziyaret için gittiğini ve kendisine orada ikram edilen pastanın içerisinden çıkan numarayı pastaneye getirerek hediyesini aldığını belirterek, "Kocaman bir televizyon görünce şaşırdım. Bu pasta çok tatlı geldi" dedi.